Josep Cassany

Opinió i relats curts en català
Articles d'opinió sobre fets quotidians, tractats des d'un punt de vista personal, crític,irònic, eufòric o irreverent. Secció especial de relats curts en català.

Novetats

Critica qui pot, no qui vol !!

El zàping ens porta moltes sorpreses. Ahir sense anar més lluny, tip de no trobar res bo per mirar a la televisió, vaig fer un zàping per tots els canals de la TDT. Mira per ón, vaig caure en el canal de Marca TV on els contertulis intentaven  fer crítiques al joc del Barça.

Quin tip de riure, no sabien com fer-ho !!! no trobaven res a criticar del joc. S'inventaven penals, faltes o targetes... fins i tot, en hi va haver un que es va voler posar amb la roda de premsa de Guardiola.

Quín ridícul !! Aquest fantasma defensaba que, el fet que l'entrenador del Barça no volgués dir res sobre el partit del derbi madrileny, era una clara manca de fair play.

Creia que Guardiola tenia de dir quín era el resultat que esperaba. No fer-ho era un menyspreu de Guardiola pel futbol. Quína barra !!!

Sort en tenim de tenir un entrenador blaugrana que no cau en els paranys del futbol, d'allò que Cruyff assenyalaba com l'entorn. Per fí algú amb seny, classe i intel.ligència per fer callar a tothom sense dir res. Els titulars de la premsa han de ser fruit del joc, dels jugadors i de les tècniques emprades, sense caure en els paranys del dia a dia.

Un dia vaig escoltar de Guardiola que ja no sabia que dir en roda de premsa. Us imagineu teniu quatre o cinc exàmens orals per setmana i explipicar, el què, el com i el perquè de tot plegat ???

Doncs imagineu-vos ara tenir cinquanta periodistes examinan totes i cada una de les vostres paraules i interpretan les que no heu dit.

Sense cap mena de dubte, l'art de la crítica la fa qui pot, no qui vol.

Cap comentari

Desa el teu comentari i comparteix aquest article amb els teus amics a les xarxes