Josep Cassany

Opinió i relats curts en català
Articles d'opinió sobre fets quotidians, tractats des d'un punt de vista personal, crític,irònic, eufòric o irreverent. Secció especial de relats curts en català.

Novetats

la tristesa es passeja pels carrers


Des de fa tres anys, la crisis ens ha canviat la cara a tots. La tristesa ens ha envait i la reflexem en els nostres  rostres del dia a dia.

Queden lluny els dies on la gent passejava amb un somriure d'orella a orella. Els carrers eren plens de gent. Tots sabiem a on anavem, que voliem fer el cap de setmana i tan ens era si dinavem a casa o fora.

Els calers no fan la felicitat, però com diu un amic meu, calmen els nervis !!

Les preocupacions envaeixen tots els àmbits de les nostres vides. Si tenim feina, pensem que podem perdre-la, o que ens baixaran el sou, o les hores de treball.

Si llegim els diaris o veiem les noticies a televisió, tot es resumeix en la crisi i les seves conseqüències. Costa molt trobar una noticia en positiu.

Si avui caic, demà m'aixeco !! Aquest es el meu tarannà.

No m'agradaria pensar que soc conformista, però entenc que tot i que ens costi, ens hem d'adaptar a les noves situacions econòmiques. Si abans podíem fer més, ara toca ajustar-nos.

Ens demanen que ens ajustem el cinturó quan abans ens han abaixat els pantalons.

Que hi farem, ara ens toca a tots plegats tornar a mirar endavant i engegar nous projectes, adaptats als nous temps i a les circumstàncies.

Necessitem tornar a sortir al carrer amb un somriure, i demà, toca.

Cap comentari

Desa el teu comentari i comparteix aquest article amb els teus amics a les xarxes