Escrit i editat per Pep Cassany

Relats i Opinió d'En Pep Cassany Escriptor Català. Girona. Autor de llibres: El carrer dels petons (2018) i Big Bang Amor (2017) Aquest Blog conté relats curts, relats eròtics i, contes infantils. També un munt d'articles d'opinió sobre fets quotidians, l'actualitat de Girona i Catalunya, o del debat nacional i internacional. Tot plegat, tractat des del punt de vista personal, crític,irònic, eufòric o irreverent de l'autor.

Novetats

Llum a les ombres de Grey

opinió crítica de Grey


Ben pensat, si algú creu que el personatge de Grey és real, millor començar a creure que tu mateix ets una persona il·lusa. Creure que un noi de vint-i-sis anys, orfe, adoptat, s'ha convertit per experiència pròpia en amo d'una multinacional i d'una habitació farcida de joguines sexuals, hauries de començar a pensar que Grey, abans de sortir de l'escola, ja havia començat en els negocis i acumulava experiències sexuals decebedores i per això, la necessitat de cercar noves experiències i nous camins. Si a tot plegat, el títol de pilot privat d'helicòpters del que disposa el personatge, hauràs de creure que els seus dies tenen més de vint-i-quatre hores o que aquest home no ha sortit mai a fer la cervesa amb els amics.

No puc explicar-vos el final. Aquesta vegada no em vaig adormir. Ho faig per no sostreure les ganes que teniu d'anar a veure la pel·lícula.

Si Corin Tellado aixequés el cap, no es creuria quantes novel·les podria arribar a vendre ara. En tot cas, ella no m'hauria decebut. Sabria exactament quin tipus de pel·lícula aniria a veure. Una pel·lícula romàntica, d'aquelles tan ensucrades que fins i tot en surts empatxat.

Creure que Grey és un mestre en el Sexe Sado, després d'haver vist les dues primeres entregues de la saga, seria igual que creure que un porc és un animal de companyia.

Un parell de consells gratuïts i fora de lloc, tant per homes com per a dones. Les cinquanta ombres més fosques de Grey és una pel·lícula romàntica de ciència-ficció, on l'acció i el sexe esdevé estrella per la seva absència i en tot cas, no cal esperar ni cent anys, ni cinc minuts per a practicar un sexe imaginatiu i creatiu amb la persona a qui estimes.

Friso per veure al cinema la tercera part de la trilogia. L'esperança no es perd mai i en tot cas, segurament podria trobar per la xarxa o en algun Sex Shop alguna història més semblant a la que ha escrit l'autora.

Continuo pensant que és més poderosa la imaginació que cap imatge explicita. En aquest cas, mil paraules han desbocat els desitjos de milions de lectores i dues pel·lícules deceben a molts altres aprenents de Grey.

Vés a saber. Potser encara n'hi haurà algun que s'ho creurà.

Cap comentari

Desa el teu comentari