Josep Cassany

Opinió i relats curts en català
Articles d'opinió sobre fets quotidians, tractats des d'un punt de vista personal, crític,irònic, eufòric o irreverent. Secció especial de relats curts en català.

Novetats

Llum a les ombres de GreyEm diuen que per comprendre les cinquanta ombres més fosques de Grey no en faig prou veient la pel·lícula. Bàsicament, cal llegir la trilogia i així, descobrir els plaers ocults que imposa el personatge a la seva estimada Anastasia.

I jo em pregunto doncs, perquè anar al cinema a veure un succedani ensucrat d'una història de Sado ?En el meu cas, per veure la cara d'il·lusió de les dones que desitgen que aquesta segona part de la història no les decebi com la primera.

No deixaré d'explicar-vos que em calia una llibreta per prendre apunts dels comentaris que feien entre elles, en veu alta, igual com de jovenets fèiem tots al anar al cinema amb els amics. Ara be, en aquest cas, no podrem comentar l'acció, la por que ens fa o si aquest es el futur de ciència ficció que ens espera d'ací cent anys.

Ben pensat, si algú creu que el personatge de Grey es real, millor començar a creure que tu mateix ets una persona il.lusa. Creure que un noi de vint-i-sis anys, orfe, adoptat, s'ha convertit per experiència pròpia en amo d'una multinacional i d'una habitació farcida de joguines sexuals, hauries de començar a pensar que  Grey, abans de sortir de l'escola, ja havia començat en els negocis i acumulava experiències sexuals decebedores i per això, la necessitat de cercar noves experiències i nous camins. Si a tot plegat, el títol de pilot privat d'helicòpters del que disposa el personatge, hauràs de creure que els seus dies tenen més de vint-i-quatre hores o que  aquest home no ha sortit mai a fer la cervesa amb els amics. 

No puc explicar-vos el final. Aquesta vegada no em vaig dormir. Ho faig per no sostreure les ganes que teniu d'anar a veure la pel·lícula.

Si Corin Tellado aixequés el cap, no es creuria quantes novel·les podria arribar a vendre ara. En tot cas, ella no m'hauria decebut. Sabria exactament quin tipus de peli aniria a veure. Una pel·lícula romàntica, d'aquelles tant ensucrades que fins i tot en surts empatxat.

Creure que Grey es un mestre en el Sexe Sado, després d'haver vist les dues primeres entregues de la saga, seria igual que creure que un porc es un animal de companyia.

Un parell de consells gratuïts i fora de lloc, tant per homes com per a dones. Les cinquanta ombres més fosques de Grey es una pel·lícula romàntica de ciència ficció, on l'acció i el sexe esdevé estrella per la seva absència i en tot cas, no cal esperar ni cent anys, ni cinc minuts per a practicar un sexe imaginatiu i creatiu amb la persona a qui estimes.

Friso per veure al cinema la tercera part de la trilogia. L'esperança no es perd mai i en tot cas, segurament podria trobar per la xarxa o en algun Sex Shop alguna història més semblant a la que ha escrit l'autora.

Continuo pensant que és més poderosa la imaginació que cap imatge explicita. En aquest cas, mil paraules han desbocat els desitjos de milions de lectores i dues pel.licules deceben a molts altres aprenents de Grey.

Ves a saber. Potser encara en hi haurà algun que s'ho creurà.

Cap comentari

Desa el teu comentari i comparteix aquest article amb els teus amics a les xarxes