Escrit i editat per Pep Cassany

Relats i Opinió d'En Pep Cassany Escriptor Català. Girona. Autor de llibres: El carrer dels petons (2018) i Big Bang Amor (2017) Aquest Blog conté relats curts, relats eròtics i, contes infantils. També un munt d'articles d'opinió sobre fets quotidians, l'actualitat de Girona i Catalunya, o del debat nacional i internacional. Tot plegat, tractat des del punt de vista personal, crític,irònic, eufòric o irreverent de l'autor.

Novetats

Et sé meva, amor
Poesia de carrer, Josep CassanyFes-me lloc,
tinc els peus freds.

Deixa que m'amagui sota els teus llençols i,
endinsar el meu nas en els teus clotets.

Que les meves mans s'escalfin en els teus pits i,
en la meva abraçada,
omplir-te de felicitat.

Somia.
Em deixo emportar pels teus somnis.
Sentir-me teu.

Dorms i jo escric.
Et recordo somrient.
Feliç.

M'he deixat seduir amb la teva presència,
en la teva absència,
amb el teu record.

Somio i,
em sé en els teus somnis.
Et sé meva, amor


Cap comentari

Desa el teu comentari