Escrit i editat per Pep Cassany

Relats i Opinió d'En Pep Cassany Escriptor Català. Girona. Autor de llibres: El carrer dels petons (2018) i Big Bang Amor (2017) Aquest Blog conté relats curts, relats eròtics i, contes infantils. També un munt d'articles d'opinió sobre fets quotidians, l'actualitat de Girona i Catalunya, o del debat nacional i internacional. Tot plegat, tractat des del punt de vista personal, crític,irònic, eufòric o irreverent de l'autor.

Novetats

Canviar pets per merda

Canviar pets per merda, articles d'opinió d'en Josep Cassany


No estic sol, no estàs sola. Hi ha vida després de la separació i el divorci. Els fills, la família i els amics. Els nous amics i amigues, els que encara no has conegut i et queda tota una vida per conèixer. Persones que per a tu, avui som anònimes. Passem pel teu davant, pel costat i ens girem amb un somriure en veure't passar amb aquesta cara de pomes agres que duus.

Potser no t'ho esperaves. Mai has estat sol o sola. No has pres les teves pròpies decisions o potser, de les teves decisions en depenien terceres persones. Ara et toca a tu lluitar per tu mateixa.

El bo de la soledat i d'aprendre a conviure amb ella, és sentir-te bé en cada una de les coses que fas per tu. Petits èxits. Creu-me, qui vol espolsar-se la soledat i té ànsia per tornar a trobar parella sol trobar, el mateix que ja tenia. Podrem dir la famosa frase que ens alliçona. "Canviar pets per merda".


Cap comentari

Desa el teu comentari