Josep Cassany

Opinió i relats curts en català
Articles d'opinió sobre fets quotidians, tractats des d'un punt de vista personal, crític,irònic, eufòric o irreverent. Secció especial de relats curts en català.

Novetats

Canviar pets per merda

Canviar pets per merda, articles d'opinió d'en Josep Cassany


No estic sol, no estàs sola. Hi ha vida després de la separació i el divorci. Els fills, la família i els amics. Els nous amics i amigues, els que encara no has conegut i et queda tota una vida per conèixer. Persones que per a tu, avui som anònimes. Passem pel teu davant, pel costat i ens girem amb un somriure al veure't passar amb aquesta cara de pomes agres que duus.

Potser no t'ho esperaves. Mai has estat sol o sola. No has pres les teves pròpies decisions o potser, de les teves decisions en depenien terceres persones. Ara et toca a tu lluitar per tu mateixa.

El bo de la soledat i d'aprendre a conviure amb ella, es sentir-te be en cada una de les coses que fas per tu. Petits èxits. Creu-me, qui vol espolsar-se la soledat i té ànsia per tornar a trobar parella sol trobar, el mateix que ja tenia. Podrem dir la famosa frase que ens alliçona. "canviar pets per merda".


Cap comentari

Desa el teu comentari i comparteix aquest article amb els teus amics a les xarxes