Escrit i editat per Pep Cassany

Relats i Opinió d'En Pep Cassany Escriptor Català. Girona. Autor de llibres: El carrer dels petons (2018) i Big Bang Amor (2017) Aquest Blog conté relats curts, relats eròtics i, contes infantils. També un munt d'articles d'opinió sobre fets quotidians, l'actualitat de Girona i Catalunya, o del debat nacional i internacional. Tot plegat, tractat des del punt de vista personal, crític,irònic, eufòric o irreverent de l'autor.

Novetats

La bona sogra

Curts en català d'en Josep Cassany


I un dia, en sentir obrir la porta, veus entrar a la teva filla amb un amic!

Hola, venim a estudiar.

I s'encenen totes les llums d'alarma.

S'han tancat a l'habitació. És el primer cop que porta a un amic a casa. A casa, un noi. Una persona d'un altre sexe. En l'edat on les hormones salten i ballen sense control.

Jo, moderna com sóc, mare divorciada amb dos fills i una vida sexualment encara activa, fa quatre dies sortia de "pendoneo" amb les meves amigues i ja m'ho veig a venir tot.

Com aquell qui no vol la cosa, comparteixo la bona nova en el grup dels meus amics de watts.

Em xiulen les orelles i per fi, les veus masculines de la colla comencen l'assalt.

Què vols dir?

No l'hauràs deixat passar del menjador?, vols dir que no fa massa estona que no sents cap veu?, ja li has explicat de què va el conte?, et cal un desfibril·lador per recuperar-te del xoc??

Clavada en el sofà, mirant la pantalla del mòbil, immòbil, penses i repenses el que has fet bé i malament. Els homes que no has deixat entrar a casa. L'edat de la innocència. El teu primer petó. Que ha sentit el primer cop?

I els altres que burxen i burxen. T'has fet gran de cop.

Et surten les canes?, una arruga nova?, i encara no han sortit del dormitori. Com s'allarga el tema! Val a dir, que a segon de batxillerat hi ha una feinada de por!!

I el nen, què pensarà el nen? Ell també em durà les seves amigues a casa? No es voldrà casar molt jove, no?, millor que visqui la vida.

Ais, ja està! No diguis res.

Bona nit.

--
Per:
Pep Cassany.
Escriptor

1 comentari:

Desa el teu comentari