Josep Cassany

Opinió i relats curts en català
Articles d'opinió sobre fets quotidians, tractats des d'un punt de vista personal, crític,irònic, eufòric o irreverent. Secció especial de relats curts en català.

Novetats

VIU LA VIDA


Articles d'opinió i relats curts en català d'en Josep CassanySempre més preocupat pels altres que per un mateix. Les responsabilitats  carreguen la motxilla que duus al damunt. Sempre pensant com millorar, en demà, en els compromisos contrets en el passat.

Alguns ens oblidem de viure el present. Marejats de tant mirar enrere i endavant, ens perdem el que està passant al nostre voltant. Equivoquem la nostra escala de valors i posicionem lo material pel damunt del intrínsec. Les coses pel damunt de les persones. Ens estem perdent la vida.

Quan enyorem, oblidem que no tornarà. No hi ha màquina del temps que ens traslladi a aquell moment. Ens cal comprendre que si els recordem es perquè els vàrem viure i sabíem gaudir del moment.

Idealitzem.  Ens idiotitzem.

Què no pots fer ara ? Quí o què t'ho impedeix ?

Si vius i ets honrat amb tu mateix, t'adonaràs de tot el que t'has estat perdent fins ara. Seràs i faràs. Trobaràs tot allò que t'omple.

No es tracta d'escapar a una illa del Carib, que si vols, ho hauràs de fer. Explicar-ho. Compartir. Els teus fills, la teva parella, la teva família o els teus amics. Pots trobar-te amb la sorpresa que t'entenguin o que et facin costat.


Cap comentari

Desa el teu comentari i comparteix aquest article amb els teus amics a les xarxes