Escrit i editat per Pep Cassany

Relats i Opinió d'En Pep Cassany Escriptor Català. Girona. Autor de llibres: El carrer dels petons (2018) i Big Bang Amor (2017) Aquest Blog conté relats curts, relats eròtics i, contes infantils. També un munt d'articles d'opinió sobre fets quotidians, l'actualitat de Girona i Catalunya, o del debat nacional i internacional. Tot plegat, tractat des del punt de vista personal, crític,irònic, eufòric o irreverent de l'autor.

Novetats

Al món hi ha dos tipus de persones, les bones i les dolentes !

"Al món hi ha dos tipus de persones, les bones i les dolentes".Així podria començar tal programa de Catalunya Ràdio que resumia cada dia la seva particular divisió del món. per Pep Cassany



"Al món hi ha dos tipus de persones, les bones i les dolentes".Així podria començar tal programa de Catalunya Ràdio que resumia cada dia la seva particular divisió del món.

Avui, jo començaré així l'article. Entre els bons i els dolents, valors inculcats en la nostra educació i sui-generis de ser interpretats per uns i altres de diferents maneres.

El que per a mi és dolent, d'altres en diuen bé. Un exemple clar escoltat a la televisió aquesta setmana, quan a un xoriço reconegut i imputat li preguntaven per una tercera persona, un lladre més important que cap altre i que era excusat pel primer al·legant que era pare de 3 fills i es preocupava per la seva família i amics. Robar a qui té més no és pecat ni delicte, ans al contrari, talment com Robin Hood és un repartiment de riquesa necessari en aquesta societat capitalista, tan injusta amb els desemparats.

I és que és així, sempre plou sobre mullat. Sosté l'estadística que si tu tens dos pollastres i jo no en tinc cap, cada un de nosaltres en disposa d'un. No diu res al respecte que tu ten facis un tip i jo em foti de gana.

Els coachs personals, els llibres de creixement, les frases tòpiques parlen totes de l'energia positiva que desprèn l'optimista i del retorn que n'obté tant de la seva actitud com de les gràcies que li somriuen. Ans el contrari, qui està de pega amb els collons ensopega. Si plou, no tens paraigües, et mulles, et constipes, no treballes, no guanyes diners i finalment, no pots comprar-te un paraigua per tal que la pròxima vegada que plogui, no et tornis a mullar.

Si no et conformes amb el que tens perquè creus que et mereixes d'altres coses, fes coses diferents per tal que no tornis a tenir el mateix resultat. Per tant, que faràs? A) compres un paraigua i deixes de comprar una altra cosa que et sigui més útil i necessària. B) Demanar que te'n deixin un. C) no surts de casa quan plou. Aquestes serien les opcions dels bons i que farien els dolents? entrar en un bar i mirar quin li agrada més del paraigüer. Que es fotin! si n'hi ha un altre que es mulla, millor ell que no jo.

Així doncs, els dolents podran continuar la seva activitat, sense estar constipats, treballar, fer diners i gastant-los amb les coses que desitgin i, els bons, o es queden a casa o millor que trobin a una ànima caritativa que els deixi el seu, si no, et fotràs de gana!

--
Per:
Pep Cassany.
Escriptor

pepgirona66@gmail.com


Cap comentari

Desa el teu comentari