Escrit i editat per Pep Cassany

Relats i Opinió d'En Pep Cassany Escriptor Català. Girona. Autor de llibres: El carrer dels petons (2018) i Big Bang Amor (2017) Aquest Blog conté relats curts, relats eròtics i, contes infantils. També un munt d'articles d'opinió sobre fets quotidians, l'actualitat de Girona i Catalunya, o del debat nacional i internacional. Tot plegat, tractat des del punt de vista personal, crític,irònic, eufòric o irreverent de l'autor.

Novetats

Del meu llavi brollava una gota de sang


Un dels 30 relats d'amor i sexe del Big Bang AmorLa lluna d'agost il·luminava el camí de la platja.  Lluna plena, enfilada en un cel d'estiu amarant de blau grisós tot l'horitzó. Aigua de mar bellugadissa i a cada cresta de l'onada reflectia la teva llum, blanca lluna,  omplint de pampallugues tot el mar de Llavaneres.

Mentre caminaves, queien una a una les cinc peces de roba que lluïes: Samarreta, pantalons, calces i dues sandàlies.

Em semblaves una venus sorgida de l'asfalt amb intenció de conquerir la platja. No et vas aturar, alleugerint el pas, cridaves i reies demanant-me que em despullés i et seguís.

L’un darrere l'altra o l'altra davant de l'un, ens submergíem en aquella aigua, a l'hora calenta, en la que dimonis i àngels volten per la sorra de la platja.

No vaig tenir temps de treure'm la roba, ni tan sols vaig recordar anar vestit. Moll, la camisa s'ajustava al meu cos i regalimava l'aigua que abans de tornar al mar, s'evaporava per la temperatura que jo agafava llepant-me els llavis i pensant en quin seria el proper pas.

Agafar-te, llançar-te enlaire, capbussar-te, jugar, pessigar-te, abraçar-te i fer-te un petó.

Del meu llavi brollava una gota de sang com a resultat de la teva primera mossegada. La llepaves i menjaves, tot dient que jo era teu.

Et tenia nua, tota per mi i l'abraçada era preludi d'una altra mossegada, ara meva, metre a cau d'orella et demanava que em fessis teu en aquell instant. Talment com ho faries en una illa deserta.

I si passa el tren ?

Que trempin i agafin gelosia de nosaltres fent l’amor, doncs patiran més els que mirin que nosaltres.
Jèiem un damunt l'altra amb mig cos dintre de l'aigua i mig cos a la sorra de la platja. Restàvem invisibles als ulls dels vianants, dels passavolants o de la reina d’Anglaterra.

Ara fort, tu damunt i jo a baix, em domines i em forces.

Vols que cridi el teu nom i no puc, ho sento, els teus gemecs em desconcerten. Atura’t ! sóc jo qui vaig a dalt i tu a baix.

El teu sexe és moll i m'agrada menjar-me'l. Avui tindrà gust de mar que, mesclat amb la teva dolçor, aconseguirà un sabor exclusiu i únic, flor d’un dia.

M'arrapo als teus pits que pessigo mentre crides que et faig mal !. Però no puc ni vull deixar-te, et faig meva amb les onades coordinades al vaivé dels nostres cossos, rodolant i mullant-nos, enfonsant-nos dins de l'aigua, abraçats tot fent l’amor, amb les teves cames creuant la meva esquena mentre t’agafes dels meus braços i, em demanes - no t’aturis i corre’t amb mi -.


--
Per:
Pep Cassany.
Escriptor


Cap comentari

Desa el teu comentari