Escrit i editat per Pep Cassany

Relats i Opinió d'En Pep Cassany Escriptor Català. Girona. Autor de llibres: El carrer dels petons (2018) i Big Bang Amor (2017) Aquest Blog conté relats curts, relats eròtics i, contes infantils. També un munt d'articles d'opinió sobre fets quotidians, l'actualitat de Girona i Catalunya, o del debat nacional i internacional. Tot plegat, tractat des del punt de vista personal, crític,irònic, eufòric o irreverent de l'autor.

Novetats

No us volem entre nosaltres



Si et mobilitzes a favor del dret a decidir, la república, la llibertat dels presos polítics o per qualsevol altra causa a favor del procés d'independència de Catalunya i et poses al davant meu amb el rostre tapat amb un passamuntanyes, quan et giris, no em trobaràs darrere teu.

Em fas por. Si ocultes el seu rostre per no responsabilitzar-te dels seus actes, no tens lloc entre nosaltres. 

Nosaltres defensem a Catalunya de manera pacífica i democràtica, fent valer el nostre dret a manifestar i defensar lliurement els nostres ideals. Ho fem a cara descoberta, multitudinàriament, arran i arreu de Catalunya, Espanya o a Europa. No tenim por d'encarar-nos amb les forces de seguretat doncs en cas d'atac, les nostres imatges recorren el món a favor d'una causa justa.

Els enfrontaments violents, la provocació, el llançament de pedres, el vandalisme contra el mobiliari urbà a fi de crear barricades, l'únic que aconsegueixen és l'efecte contrari. Legitimen a la Policia per actuar en contra de tots i als Espanyols en refermar-se que la nostra, és una rebel·lió i per tant, violenta. Ningú empatitza amb les causes violentes.

Les grans manifestacions i aturades de país han tingut èxit quan hi participem tots. Famílies, amics, companys de feina, veïns. Ningú portarà al seu fill a una manifestació on posar-lo en perill.

Quan et giris i miris enrere, què prefereixes?, veure't envoltat per tots els qui defensem la mateixa causa que tu reivindiques o, veure't sol i sentir-te atemorit de les conseqüències que tindran els teus actes? 

Si demà et mobilitzes, no facis l'ase. No ajudis a omplir presons i buidar carrers.


--
Per:
Pep Cassany.
Escriptor

Cap comentari

Desa el teu comentari