Escrit i editat per Pep Cassany

Relats i Opinió d'En Pep Cassany Escriptor Català. Girona. Autor de llibres: El carrer dels petons (2018) i Big Bang Amor (2017) Aquest Blog conté relats curts, relats eròtics i, contes infantils. També un munt d'articles d'opinió sobre fets quotidians, l'actualitat de Girona i Catalunya, o del debat nacional i internacional. Tot plegat, tractat des del punt de vista personal, crític,irònic, eufòric o irreverent de l'autor.

Novetats

Ja sóc aquí. Ja he arribat.

Ja sóc aquí. Ja he arribat - Benvinguda - Pep Cassany

Sí. Ja sóc aquí. Ja he arribat !

El Parlament de Catalunya ha proclamat la República.

Finalment, els grups parlamentaris de Junts x Sí i la Cup, han presentat les seves propostes al Parlament de Catalunya per fer efectius els resultats obtinguts en el Referèndum d'autodeterminació del passat 1 d'Octubre.

El vot dels demòcrates, tant dels partidaris com dels contraris a l'opció independentista, ens permet als catalans fer el primer pas per construir un nou Estat. Un país de trobada, integrador, social i democràtic on, ciutadans de tots els pensaments polítics i llocs de procedència hi han estat històricament acollits, respectats i benvinguts.

Davant la manca de diàleg democràtic del Govern Espanyol i sota l'amenaça política, judicial i política militar manifestada, no ens ha quedat cap altra remei que emprendre el nostre propi camí. Ho fem, amb voluntat de continuar agermanats amb el poble Espanyol amb qui ens uneixen llaços de família, costums, tradicions, economia i cultura, però amb la convicció que els nostres futurs recorren camins divergents.

La nostra Declaració d'Independència no es manifesta contrària a ningú sinó, amb la nostra convicció de fer i donar resposta als nostres anhels de governar-nos nosaltres mateixos. Desitgem formar part dels organismes internacionals i per això, respectarem els tractats subscrits en el nostre nom pel Regne d'Espanya encara que, a partir d'ara serem nosaltres mateixos qui aportarem directament la nostra personalitat política i jurídica.

Catalunya és dels Catalans i som un sol poble, ben avingut, unit i responsable en la nostra manera de ser i de fer. Davant de la discrepància, respecte i tolerància. Junts ens hem fet forts.

Avui hem de felicitar-nos pel camí que comencem i animar-nos per entomar i respondre, pacíficament i democràticament, l'embat d'aquells qui no els agrada la decisió presa. Resistirem, lluitarem i tornarem a vèncer. El poble de Catalunya ha decidit i el Parlament de Catalunya ha fet seu, esdevenir un Estat Independent en forma de República.

Benvolguts i benvolgudes, benvinguts a la República de Catalunya.




Cap comentari

Desa el teu comentari