Escrit i editat per Pep Cassany

Relats i Opinió d'En Pep Cassany Escriptor Català. Girona. Autor de llibres: El carrer dels petons (2018) i Big Bang Amor (2017) Aquest Blog conté relats curts, relats eròtics i, contes infantils. També un munt d'articles d'opinió sobre fets quotidians, l'actualitat de Girona i Catalunya, o del debat nacional i internacional. Tot plegat, tractat des del punt de vista personal, crític,irònic, eufòric o irreverent de l'autor.

Novetats

Fills de puta




Opinions d'en Pen Cassany


Si els fills de puta volessin, no veuries mai el sol.

N'hi ha de tot tipus: polítics, tertulians, escriptors, cantants, metges, bombers, aturats, funcionaris, capellans, esportistes, enginyers, caps d'empresa, companys, amics, familiars, etc. Es troben a tot arreu i per això he de dir-te que de ben segur, tu mateix/a has estat desqualificat d'aquesta manera per d'altres.

Tots els que gaudeixen d'una personalitat pública i per tant, exposats a l'escarni del públic, són sovint anomenats fills predilectes de mares de dubtosa reputació pública. Ho assumeixen amb ofici.

És ben cert que, si no existís la necessitat primitiva del sexe, ningú utilitzaria el servei que ofereixen els prostituts i prostitutes i per tant, desapareixeria l'ofici. Així, aquestes persones que es dediquen a servir sexe a canvi de diners, han de ser tractats amb el mateix respecte que qualsevol altra persona que tingui ofici i benefici. Vivim en una societat hipòcrita. Existeixen, donen servei i a canvi, els neguem el títol professional de treballadors del sexe, la seguretat social, el pagament d'imposts en el seu epígraf real i els amaguem, sancionem i exposem a les crítiques de tothom.

L'únic títol que els atorguem és el de mare. La mare de tots els mals i sobretot, mare de les pitjors persones que coneixem.

Un amic em va dir, d'una puta esperen putades, d'un maricó, mariconades i d'un cabró cabronades. Així doncs, els atorguem el desqualificatiu d'acord amb les seves accions, no per la seva professió.

En el llenguatge vulgar o sigui, del poble, no disposem de massa recursos per qualificar a la persona d'acord amb el grau de falta que ha comès envers nosaltres. Vinc a dir, fill de puta de forma genèrica, grandíssim fill de puta per aquell que l'ha fet més grossa del normal i petit fill de puta, per referir-nos a l'alçada, edat o a l'aprenent de fill de puta.

Hem de reconèixer als treballadors i treballadores del sexe la seva funció pública i la seva honestedat. Cobren pel servei que proposen i per tant, ningú que els requereix pot dir, ha estat enganyat.

Així doncs, pot ser que deixem de fer servir "fill de puta" com a insult, doncs si volem desqualificar a una persona per l'ofici que exerceix una persona honesta, els estem regalant un títol que no correspon a sa mare i que per tant, no el descriu com a lladre, assassí, deshonest o en general, mala persona.


Cap comentari

Desa el teu comentari