Escrit i editat per Pep Cassany

Relats i Opinió d'En Pep Cassany Escriptor Català. Girona. Autor de llibres: El carrer dels petons (2018) i Big Bang Amor (2017) Aquest Blog conté relats curts, relats eròtics i, contes infantils. També un munt d'articles d'opinió sobre fets quotidians, l'actualitat de Girona i Catalunya, o del debat nacional i internacional. Tot plegat, tractat des del punt de vista personal, crític,irònic, eufòric o irreverent de l'autor.

Novetats

Mirada perduda



Mirada perduda, relats curts d'en Pep Cassany


Bé, estàs bé.

Bé amb tu mateixa i així i tot, et manca la parella, subjecte indefinit amb qui abraçar-te quan el sol cau.

Buides el pap per omplir de sentiments els dits. Transcriure'ls. Fer-nos saber que, quan t'hi acostumes, mai n'hi ha prou amb la felicitat que tens. Golafres, mai en tenim prou.

Escoltes com parlem. Calles. Respectes. No t'ho creus. Es fa difícil d'imaginar que tots ens sentim plens. Gaudim del que vivim i tot i això, sempre hi ha un moment per trobar-nos, com ara, que et sents, sola.

Tant se'n fa d'estar envoltada d'un o mil amics, a cops hauries de cridar i calles, t'envaeixen sentiments melangiosos i et preguntes, que succeiria si en comptes de compartir la felicitat col·lectiva, compartíssim els sentiments de soledat? La melangia es passejaria de cadira a cadira i buidarien el pap des del cor. Ens confortaria saber-nos que estem bé i així i tot, ens planyeríem del que ens manca.

Hi ha dies que per sort, passen de pressa. T'adones com es fa difícil descriure i transcriure sentiments?, manquen paraules.

Sembla com si la felicitat mai pogués ser serena. Una recerca que no té fi. Noves portes, nous camins, nous companys de viatge.

Buides el pap i compungeixo el cor. Miro al davant, als costats i al darrere per tal de recordar la duresa del camí que m'ha dut fins ací. He aixecat el cap, admirat el cel per les rescloses de les branques de dues alzines sureres. He atrapat l'escalfor del sol mentre tancava els ulls i deixava que el vent del sud fes la guitza al seu pas, entre muntanyes i ombres.

A la fi, una mirada perduda. Sentiments atrapats i buidats.



--
Per:
Pep Cassany.
Escriptor

Cap comentari

Desa el teu comentari