Escrit i editat per Pep Cassany

Relats i Opinió d'En Pep Cassany Escriptor Català. Girona. Autor de llibres: El carrer dels petons (2018) i Big Bang Amor (2017) Aquest Blog conté relats curts, relats eròtics i, contes infantils. També un munt d'articles d'opinió sobre fets quotidians, l'actualitat de Girona i Catalunya, o del debat nacional i internacional. Tot plegat, tractat des del punt de vista personal, crític,irònic, eufòric o irreverent de l'autor.

Novetats

El llop innocent i la capuxeta exigent.

Pròleg del Big Bang Amor - 30 relats d'amor i sexe d'en Pep Cassany



Com ha canviat el conte del llop!!

Si abans la caputxeta anava pel bosc i el llop ferotge la temptava per canviar de camí, ara és la caputxeta qui demana al llop que vagi cap a casa i es fiqui dins el llit.

Es busca, llop amb cert nivell cultural, ben plantat (negociable), econòmicament solvent (indispensable), amb ganes de viure la vida plena, estones sol i estones amb la caputxeta. Amb capacitat de sorprendre, no perquè surti de l'armari sinó, capaç de despullar-la amb la mirada, jugar amb la intenció de convertir-la en objecte de desig i complir rigorosament amb les promeses contretes en qüestió de sexe.

Abstenir-vos llops que creieu que la caputxeta és una noia innocent, puix sap molt bé el que no vol i encara més tot allò que desitja.

En cas que la caputxeta cregui interessant a algun llop que trobi pel carrer, ja sol·licitarà currículum i mèrits directament. Després d'una breu entrevista de cafè, d'acord amb els resultats obtinguts permetrà al candidat saber-se mereixedor de continuar inclòs en el procés de selecció.

Recordar a tots aquells que creguin disposar de mèrits suficients per complaure a la caputxeta que, cal ser simpàtic de mena, disposar de gran sentit de l'humor, do de llengües, ser afectuós, mimós, bon amant, fidel, sincer, capacitat per sorprendre en el detall, disposat a viatjar i finalment, paciència per esperar que la caputxeta valori d'altres candidats abans no es decideixi per l'un o altra.

La publicació dels resultats del procés de selecció es faran públics al taulell d'anuncis de la Biblioteca.

Els candidats que optin a una segona entrevista, consulteu el nou plec de condicions.

Interessats adreceu-vos al Departament de RRHH de la colla de solteres més proper a casa vostra.

Sort i si pot ser, no us amagueu tant que la caputxeta es desespera!!

--
Per:
Pep Cassany.
Escriptor

Cap comentari

Desa el teu comentari