Escrit i editat per Pep Cassany

Relats i Opinió d'En Pep Cassany Escriptor Català. Girona. Autor de llibres: El carrer dels petons (2018) i Big Bang Amor (2017) Aquest Blog conté relats curts, relats eròtics i, contes infantils. També un munt d'articles d'opinió sobre fets quotidians, l'actualitat de Girona i Catalunya, o del debat nacional i internacional. Tot plegat, tractat des del punt de vista personal, crític,irònic, eufòric o irreverent de l'autor.

Novetats

11 de setembre de 2015



Articles d'opinió, 11 de setembre de 2015, per en Josep Cassany



Tothom pendent de nosaltres.

Els uns hi anem, per mostrar al món com desitgem la independència del nostre País, d'una Espanya que no ens representa. Els altres, romanen a casa tot esperant que fracassem i esdevingui una manifestació de força més petita que la d'altres anys. Baixa el suflé?

És l'hora de la por.

Ara que hem decidit posar-nos d'acord en presentar una llista independentista que suma transversalment candidats de diferents procedències i tendències polítiques, on Junts pel Sí representa la nostra voluntat com a poble d'esdevenir un nou Estat, és l'hora de la por i les incerteses de molts d'altres conciutadans, aquells que per procedència, per motius econòmics o senzillament per la incertesa del que representa, prefereixen boig conegut que savi per conèixer. A tots ells, expliqueu-los els vostres sentiments sense voler-los convèncer, potser s'encomanen de les nostres il·lusions.

Als qui fan campanya pel no, si-ús-plau, argumenteu. No perquè no, no ens cal. Ni tampoc les amenaces, ni infondre la por al desconegut. Feu-nos entendre per què és millor ser Espanyol que Català i com ens estimen als Catalans arran i arreu d'Espanya.

27 de setembre

Fins ara, manifestar-nos per un Si o un No, era gratuït. Amb les pròximes eleccions, d'acord amb la voluntat que expressem a les urnes i que escollirà el proper Parlament de Catalunya, els nostres representants tindran el deure de complir amb els desitjos del Poble que els haurà escollit. Nosaltres els hi hem demanat una vegada i una altra i ells han recollit la nostra demanda.

No ens fallem.

Tant uns com altres expressem lliurement els nostres desitjos i votem. Tan si és que SÍ com NO, haurem de conviure tots plegats, respectem-nos. No podrem dir que no se'ns ha preguntat o que ens ha estat imposat el desig d'una minoria. Les veus que no s'expressen a les urnes no poden ser tingudes en compte. No val a dir que qui no vota és qui està en contra de la majoria escollida a les urnes.

--
Per:
Pep Cassany.
Escriptor


Cap comentari

Desa el teu comentari