Escrit i editat per Pep Cassany

Relats i Opinió d'En Pep Cassany Escriptor Català. Girona. Autor de llibres: El carrer dels petons (2018) i Big Bang Amor (2017) Aquest Blog conté relats curts, relats eròtics i, contes infantils. També un munt d'articles d'opinió sobre fets quotidians, l'actualitat de Girona i Catalunya, o del debat nacional i internacional. Tot plegat, tractat des del punt de vista personal, crític,irònic, eufòric o irreverent de l'autor.

Novetats

La felicitat - Cala Estreta - Palamós

La felicitat a Cala Estreta, Palamós. En opinió d'En Pep Cassany
Sol ponent es reflecteix en les ones de l'aigua, verd fosc, transparenta i no arriba a trencar a la sorra de la platja, mig deserta. Resto jo i quatre enamorats.

Talment com l'aigua en un plat, calmada i calenta. L'estiu em dóna treva i per fi, em trobo capbussat a Cala Estreta. El camí de ronda em permet gaudir d'una natura salvatge, del pas del temps en antics casalots, abandonats, mig enfonsats, caiguts a terra i una vegetació que s'esmuny de terra cap a mar endins o de mar endins cap a la terra.

De caps m'hi he tirat, puix que a ningú molestava. En compte, és poc fonda i traïdora. Sento lliscar l'aigua per les mans, els braços i el cos nu. Em capgiro i resto surant, fent-me el mort, mirant el cel blau fosc.

Escolto el cant d'un ocell perdut, damunt la branca d'un pi sense niu. Fa piu-piu i m'acompanya en aquesta orgia pels sentits.

Gust a mar, gust de sal.

Olor de pins, de boscos i de mar. Tots s'uneixen pel caprici de l'alquimista, que recerca reproduir l'olor del paradís i sap que està a la Costa Brava.

Un sisè sentit és el que em manca d'explicar, la felicitat. No es veu, s'escolta, es tasta, es toca ni s'olora, però és el resultat de la suma de tots cinc.
--
Per:
Pep Cassany.
Escriptor



Cap comentari

Desa el teu comentari