Escrit i editat per Pep Cassany

Relats i Opinió d'En Pep Cassany Escriptor Català. Girona. Autor de llibres: El carrer dels petons (2018) i Big Bang Amor (2017) Aquest Blog conté relats curts, relats eròtics i, contes infantils. També un munt d'articles d'opinió sobre fets quotidians, l'actualitat de Girona i Catalunya, o del debat nacional i internacional. Tot plegat, tractat des del punt de vista personal, crític,irònic, eufòric o irreverent de l'autor.

Novetats

Amics, vells i nous amics


la família i els amics d'en Pep Cassany


Fa anys, parlant un dia amb la meva filla, li vaig explicar que a la vida, tots som companys de viatge. La vida és un camí a recórrer sols i a vegades amb companys de viatge.

A l'inici, ens acompanyen els pares, els germans, la família. Més endavant, faràs un pas endavant o cap a un costat i trobaràs nous companys de viatge, parella, amics, coneguts. Amb alguns, un llarg camí al teu davant, amb d'altres, només coincidiràs per unes hores o uns pocs moments.

El camí no sempre és planer, hi ha pujades i baixades, rocs, prats, platges. Hi haurà vegades que t'agradarà fer-lo sol, d'altres cops, et caldrà qui t'ajudi, t'empenti o t'estiri per continuar endavant. D'altres seràs tu qui empenti, estiri o ajudi a qui tinguis al costat.

No sempre sabràs a on et porta un encreuament o altre, prendràs bones i males decisions, l'encertaràs i t'equivocaràs. No et penedeixis del que has fet o no has fet doncs, totes les experiències viscudes conformen la teva manera de ser. Sigues coherent amb la teva manera de pensar i així evitaràs dilemes morals i quan malgrat tot, els tinguis, podràs resoldre que has pres la decisió que creies fóra bona en aquest moment.

Abans no he arribat als cinquanta, jo mateix miro enrere per recordar d'on vaig sortir i cap a on voldria anar. El meu camí, com el de tots, ha estat així, una muntanya russa. He tingut la sort de la família que tinc, pares, germans, fills. Tots m'ompliu i formeu part de la meva manera de ser.

Els amics, els vells amics i els nous amics, companys de viatge en el temps, us he triat per fer-me millor persona. Sort en vaig tenir de la meva primera colla, amb els que vaig compartir la descoberta del món que ens envoltava, passant de la infantesa a l'adolescència i d'aquesta saltar al vuit que suposa el món dels adults. Encara que avui no us trobi sovint, continueu formant part de la meva particular manera de ser.

Dins la meva clova, on quan m'aturo, rumio, prenc decisions que m'afecten en el dia a dia. No sempre l'encerto i a voltes, les meves decisions comporten que hi hagi persones al meu voltant que si veuen afectades. A tots aquells que un dia vaig fer sentir malament, ho sento, demano disculpes. Malgrat tot, és una manera més de mostrar-me tal com sóc jo. Tot el bo i dolent, forma part de les persones.

Finalment dir, que aquest bloc i les xarxes socials on publico, m'han aportat moltes experiències i coneixences. Uns pocs, interactueu, d'altres no han passat de les primeres dues ratlles d'un article, però entre tots, llegint-lo avui, m'heu ajudat a arribar als 10000 articles llegits. Aquesta, era una petita fita personal, per inflar el meu ego i pensar, no estic sol i hi ha qui li agrada aquesta meva manera peculiar de transmetre i relacionar-me.

Gràcies a tots per haver-me dut fins aquí.

--
Per:
Pep Cassany.
Escriptor







Cap comentari

Desa el teu comentari