Escrit i editat per Pep Cassany

Relats i Opinió d'En Pep Cassany Escriptor Català. Girona. Autor de llibres: El carrer dels petons (2018) i Big Bang Amor (2017) Aquest Blog conté relats curts, relats eròtics i, contes infantils. També un munt d'articles d'opinió sobre fets quotidians, l'actualitat de Girona i Catalunya, o del debat nacional i internacional. Tot plegat, tractat des del punt de vista personal, crític,irònic, eufòric o irreverent de l'autor.

Novetats

Critica qui pot, no qui vol.

El zàping ens porta moltes sorpreses. 

Ahir sense anar més lluny, tip de no trobar res bo per mirar a la televisió, vaig fer un zàping per tots els canals de la TDT. Mira per on, vaig caure en el canal de Marca TV on els contertulians intentaven fer crítiques al joc del Barça.

Quin tip de riure, no sabien com fer-ho!!!, no trobaven res a criticar del joc. S'inventaven penals, faltes o targetes... fins i tot, n'hi va haver un que es va voler posar amb la roda de premsa de Guardiola.

Quin ridícul!! Aquest fantasma defensava que, el fet que l'entrenador del Barça no volgués dir res sobre el partit del derbi madrileny, era una clara manca de fair play.

Creia que Guardiola havia de dir quin era el resultat que esperava. No fer-ho era un menyspreu de Guardiola pel futbol. Quina barra!!!

Sort en tenim en disposar d'un entrenador blaugrana que no cau en els paranys del futbol, d'allò que Cruyff assenyalava com l'entorn. Per fi algú amb seny, classe i intel·ligència per fer callar a tothom sense dir res. Els titulars de la premsa han de ser fruit del joc, dels jugadors i de les tècniques emprades, sense caure en els paranys del dia a dia.

Un dia vaig escoltar de Guardiola que ja no sabia que dir en roda de premsa. Imagineu sentir-vos examinats quatre o cinc exàmens per setmana i explicar, el què, el com i el perquè de tot plegat???

Doncs imagineu-vos ara palplantar-se davant cinquanta periodistes que examinin totes i cada una de les vostres paraules i interpreta'n les que no heu dit.

Sense cap mena de dubte, l'art de la crítica la fa qui pot, no qui vol.

--
Per:
Pep Cassany.
Escriptor

Cap comentari

Desa el teu comentari